Ghosts PL

Forum Guildowe gry World of Warcraft

#1 2008-01-16 12:16:44

Elmex

Szeregowy

Punktów :   

Ghosts PVE

Pochwalony.

Jako że chyba na dniach zakończę moją przygodę z ally i całą swą energie przerzucę na ciemną stronę mocy, mam do Was małą sprawę.

Jako że oprócz pvp istnieje także pve idealnym byłoby połączenie tych dwóch aspektów rozgrywki. Niemniej jednak o ile w pvp można się wspaniale bawić w dość wąskiej grupie osób i klas, to w przypadku pve już tak niestety nie jest i tu potrzebna jest szersza kadra oraz zbalansowanie klas.

Dlatego też chciałbym zobaczyć jaki stan posiadania mamy na dzień obecny, aby nasz tata Ivan mógł zapewnić nam na czas posiłki  w obszarach gdzie mielibyśmy jakieś poważne braki.

W związku z powyższym prosiłbym wszystkich zainteresowanych pve o wpisanie w tym temacie kilku podstawowych informacji, mniej więcej według poniższego sposobu:

nick: Elmex
klasa: Lock
docelowy spec: /dotyczy hybryd: paladyn, priest,druid, warek, shaman/
lvl: 70
preq karazhan: done
przybliżony czas możliwy do poświęcenia na rajdy: 3-4 dni w tygodniu po około 3 godziny pomiędzy 19-24

Przekazanie tych kilku informacji pozwoliłoby na wstępne ustalenie kierunków działania w temacie pve naszej gildii. W razie jakichkolwiek zmian podanych wcześniej informacji edytujcie po prostu swój post.

Gdyby ktoś nie wiedział jak rozpocząć bądź kontynuować preq do kara w linku poniżej macie do niego opis
http://www.worldofraids.com/burning_cru … tunements/

Pozdrawiam.

ps. prosiłbym moderatora forum o założenie zakładki "Ogólne" i przerzucenie tam tego i podobnych tematów.

Ostatnio edytowany przez Elmex (2008-02-15 09:25:35)

#2 2008-01-16 15:09:43

Nefryt

Administrator

Punktów :   

Re: Ghosts PVE

Przesunięte / przyklejone =o!

#3 2008-01-17 10:30:07

Arael

Szeregowy

Punktów :   

Re: Ghosts PVE

Ja także jestem za PvP i PvE