Forum Guildowe gry World of Warcraft
Słuchajcie panowie zapytanie do was śle, czy jakoś planujemy robić jakieś instancje/raidy ? Na przykład żeby zwiedzić Molten Core, Onyxie, Blackwing Lair w końcu mamy kilka członków 60+ i kilka mocnych 70, więc może byśmy się jakoś zmówili na jakiś raid ? Czekam na wasze sugestie.
No póki co ja mogę do Ag20,40 ; MC ; ZG. Niestety do reszty potrzebuje Preq porobić, można byłoby się jakoś zmówić na wspólne robienie preq powiedzmy w piątek lub sobotę wieczorem, bo z tego co wiem nie każdy ma ferie a i są osoby pracujące dlatego podaje takie dni no chyba że możecie inaczej
najpierw moze sie skupmy na robieniu pre-q do kara co?? bo nadal sporo osob nie ma a fajnie by bylo zaczac robic zeby itemy pozbierac sobie fajne jakies:-)) no i zeby sie zgrac miedzy soba :-)) a potem mozna zaczac myslec o robieniu raidow z ktorych tak naprawde poza sama radocha nie ma za wiele profitow;-PP
No dobra dobra siedemdziesiątki, siedemdziesiątkami ale jest sporo osób którym brakuje do tego 70 lvl żeby robić preq do Kara, więc może niech spróbują sił w innych Raidach : P bo do tych starych to preq dość szybko się robi.